Loopbaan Proeverij

Loopbaan proevers

Deze proeverij is een interactieve workshop. Aan de hand van 3 oefeningen met menukaarten ga je als deelnemer op zoek naar waar jouw kwaliteiten liggen.

Bij het ‘voorgerecht’ breng je in beeld waar jij goed in bent, wat jij nog wilt ontwikkelen en wat jij nog wilt bereiken.

Daarna onderzoek je tijdens het ‘hoofdgerecht’ zelf  hoe jouw droombaan eruit ziet. In een volgende oefening bespreek je dat in duo’s. Welke elementen zitten daarin? Wat vind jij nou écht belangrijk in deze baan? In hoeverre zitten de belangrijkste elementen in je huidige werk?

In een laatste oefening, het ‘dessert’, krijg je een heerlijke boost voor je zelfvertrouwen! Je geeft elkaar namelijk positieve feedback op zelfpresentatie en bijdrage in de workshop. Op deze manier kun je toetsen in hoeverre jouw kwaliteiten in beeld zijn bij anderen, bekenden en onbekenden!

Je stapt na deze workshop de deur uit met nieuwe inzichten en gezonde eetlust naar méér. En daar blijft het niet bij… Tijdens een individueel gesprek (online) ga je verder de diepte in over jouw loopbaan, hulpvraag.

Duur: 1 dagdeel (1 x 3 uur)
Extra: 1 gesprek
Deelnemers: min. 2 en max. 6 personen.
Kosten:€ 500,= per persoon